Nélkületek nem sikerült volna!
A Vulkán Társulás lelke

2017. szeptember 23-án megrendeztünk a Vulkán Társulás idei második nagy rendezvényét, a II. Élményfutás Csapatban nevű oktatással egybekötött csapat terepfutó versenyünket.

futas_blog.jpg

Győztes csapat: a Gyalogkakukk

Nagyon jó volt újra látni az ismerős arcokat a korábbi programjainkról és az új résztvevőket. Ismételten egy fantasztikus napot tölthettünk el együtt. De ahhoz, hogy ezúttal is sikerült megvalósítanunk az álmunkat hatalmas köszönettel tartozunk annak a támogató közösségnek, akik segítették a munkánkat.

Úgy gondoljuk, hogy a nagylelkű, önzetlen segítségükért az a legkevesebb, ha ebben a cikkünkben név szerint is kiemeljük azokat a barátainkat, akik példaértékű hozzáállásukkal segítették a munkánkat és ezáltal a fiatal, felnövekvő generációt.

22047476_1400343996740252_1141078800_o.jpg

Kezdjük a sort a határon túlról érkező barátainkkal. Nagyon köszönjük a magyarországi Pénzmágnes Alapítvány segítségét, akik a felajánlásaik mellett levezették a délutáni Cashflow játékot. A Robert Kiyosaki által kitalált stimulációs játékról már írtunk a II. Életmód Tábor kapcsán. A Cashflow Mágnes csapata egy nagyszerű kis brigáddal érkezett, akik megismertették a fiatalokkal a pénzügyi alapfogalmakat és levezették a játékot, amit nagyon élveztek a résztvevők. A csapat tagjai: P. István, F. Boglárka, Cs. Zsolt, B. Lehel, M. Viktória, F. Szabolcs, Sz. Árpád és M. Levente aki egy bűvész show-val is meglepte a résztvevőket. Köszönjük!

Szintén Magyarországról érkezett V. Ágnes. Ágnes első alkalommal vett részt a rendezvényünkön és az elmondása alapján remekül érezte magát. Köszönjük!

Következzen egy újabb magyarországi támogató, barátom és kritikusom a Vulkán Társulás tagja K. Norbert valamint a felesége K. Réka. Norbival és családjával egy budapesti coaching program keretében ismerkedtem meg. Ő a legprecízebb ember akit valaha megismertem, odafigyel a legapróbb részletekre is. A szervezés alatt nagyon hasznos tanácsokkal látott el. Köszönjük!

Akárcsak a következő tagunk T. László Attila, aki sajnos személyesen nem tudott eljönni, de a felajánlásával sokat segített, hogy sikeresen zárjuk a szombati versenyt. Továbbá H. Dániel, akinek köszönjük a medálokat. Köszönjük!

Még mindig maradunk a határ túloldalán, de ezúttal Ausztriából, a legmesszebbről érkezőket köszöntjük, a Koszter családod. Koszter Tibor és párja Gabi egész a német határtól érkeztek, hogy segítsenek a verseny lebonyolításában és egy nagylelkű adománnyal is támogatták a fiatalokat. Köszönjük!

Most pedig térjünk vissza a felvidékre és engedjétek meg, hogy bemutassuk a dunaszerdahelyi MasterMind 8888 csapatunk tagjait, akik a kezdetektől mellettünk állnak és egy stabil alapot biztosítanak a Vulkán Társulás működéséhez.  A csapat tagjai:

B. Sándor, aki fantasztikus munkát végzett az akadálypálya elkészítésével.

M. Ádám és K. Márk, két nagyszerű fiatal vállalkozó, a Vulkán Társulás tagjai, akikkel közösen dolgoztunk a verseny szervezésén és részt vettek a megvalósításban.

B. Mónika, aki sajnos nem tudott szombaton velünk tartani és D. Szilárd. Szilárd egy nagylelkű felajánlással segítette a fiatalok fejlődését.

P. Tibor a kollégám és jobb kezem. 

Most következzen a gyerekkori barátom, akinek a neve ismerős lehet azok számára, kik már olvasták A nagy Átalakulás című könyvemet. Ő nem más, mint B. Attila. Köszönjük!

22014568_1400344803406838_75895269_n.jpg

Természetesen egy igazi Vulkán rendezvényről nem hiányozhatnak a finom ételek. A konyhai mesterszakács csapat tagjai: M. Ildikó, K. János, M. Olga, M. Ferenc és V. Ernő, aki hajnalban kelt, hogy megsüsse nekünk a finom pogácsákatKöszönjük!

Szerencsére eddig minden alakommal érkeztek új emberek, akik jöttek támogatni a munkánkat. Ezúttal sem volt másként és köszönjük a segítséget fiatalabb M. Olgának, B. Gábornak, B. Istvánnak, N. Norbertnek, T. Ágnesnek, M. Róbertnek.

A helyszínt ezúttal is a királyfiakarcsai Petőfi Baráti Társulás biztosította a számunkra. A Petőfi Társulás nem lehetett ott velünk és ezúton is gratulálunk a Magyar Örökség díjának elnyeréséhez, amit aznap vettek át!  

Köszönjük a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-től kapott támogatást.

kormany_tamogatas.jpg

Külön köszönet a dunaszerdahelyi Kodály Zoltán Alapiskolának, akik biztosították a kivetítőt az előadáshoz.

Végül, de nem utolsó sorban a legnagyobb köszönet a családomnak, a páromnak Ildikónak és fiamnak Ferencnek. A családom az én menedékem, akik feltöltenek. Nagyon hálás vagyok, hogy velük együtt dolgozhatok a Vulkán Társuláson belül is és hisznek benne, támogatják a munkánkat.

tamogatok_futas_a1_2_0_uj.jpg

Bevallom, mire elértem a felsorolás végére teljesen meghatódtam. Újra leírni és olvasni ezeket a neveket nagyszerű érzés. Lépésről lépésre építjük a törzset, itt a Csallóköz szívében. Egy olyan közösséget hozunk létre, akik szívvel lélekkel támogatják a fiatalokat. Elhozzuk ide a tudást, hogy ne kelljen külföldre menniük, hanem itt, a szülőföldjükön érjenek el nagy sikereset.

A cikkem végén álljon a II. Élményfutás Csapatban mottója:

"Együtt erő vagyunk, szerte szét gyöngeség!" Wass Albert

Namaste!

Mikóczi Ferenc - Vulkán Társulás, elnök 

A bejegyzés trackback címe:

https://vulkantarsulas.blog.hu/api/trackback/id/tr5412894318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Vulkán Társulás

A nagy Átalakulás

A Vulkán Társulás alapítójának, Mikóczi Ferencnek a könyvét, A nagy Átalakulást, itt tudod megrendelni!

a_nagy_atalakulas_3d.jpg

Friss topikok

  • evilwolf: Könnyű felismerni, a legtöbbje az. Több idő észrevenni a rendesebbjét. (2018.10.24. 16:38) Hogyan ismered fel a kétszínű embert?
  • Dzsontra Volta: Kevés helyet szeretek annyira a világon, mint Reykjavíkot, amikor először véletlenül oda keveredte... (2017.08.29. 21:29) Miért nem drogoznak az izlandi fiatalok?
  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Óvatosnak kell lenni, mert Cukorhegyiék gyorsan letiltják a antiliberális véleményt. (2017.08.10. 21:27) A posztolások veszélyei
  • A nagy ÁTALAKULÁS: @Krumpli Bogart: A hegycsúcsra tartva különböző úton haladhatunk, de az irány mindannyiunknak egy.... (2017.06.24. 09:14) Generációs szakadék
  • Vizilabda: A 80 -as években az ált. iskolában a szex felvilágosítás órán, amikor csak fiúk voltak jelen, nem... (2017.03.10. 11:01) Fiatalkori szexualitás
süti beállítások módosítása