Újra megjelent a Motivátor!

krisztina_motivator.jpg

A decemberi "Félsz vagy Élsz?" motivációs előadásom előtt pár nappal írtam, hogy egy újabb meglepetéssel készülök neked. Ugyanis alapos előkészületek után megjelent a Vulkán Társulás magazinjának, a Motivátornak a második száma. Nagyon örülök, hogy pont azon a különleges estén tudtam nyilvános bemutatni a munkánk gyümölcsét.

motivator_gyerekek.jpg

A magazinunk első számának fogadtatása és a tanároktól, szülőktől, gyerekektől kapott rengeteg pozitív visszajelzés után kétség sem fért hozzá, hogy egy újabb kiadással jelentkezünk.

A magazinunkból többet megtudhatsz a Vulkán Társulásról, a rendezvényeinkről, céljainkról és arról, hogy milyen módon képzeljük el az oktatási rendszer jövőjét. Bővebben olvashatsz a 2017-es II. Életmód Táborunkról, a szeptemberi II. Élményfutás Csapatban terepfutó versenyünkről. Ezen felül segítséget kaphatsz a mindennapi életben felmerülő problémák, akadályok megoldásában, leküzdésében, amely hozzásegít téged egy tartalmasabb, boldogabb jövőhöz.

Végül, de nem utolsó sorban egy nyereményjátékkal is készültünk, amit ha megfejtesz és visszaküldesz nekünk, részt vehetsz a sorsolásunkban, és megnyerheted a 4 könyvet tartalmazó ajándékcsomagot.

motivator_cikk.jpg

Az eddigiekhez hasonlóan a Motivátor eladásából származó teljes bevételt a 2018-as rendezvényeink, köztük a július 6. - 8. között megrendezésre kerülő  III. Életmód Tábor, szervezésére fordítjuk. Már a 2017-es Tábor is hatalmas siker volt, de ebben az évben újabb szintet lépünk és megrázzuk az egész Csallóközt, ami júliusban kerül megrendezésre és már most várjuk az érdeklődőket!

Ne maradj le, jelentkezz időben!

vulkan.tarsulas@gmail.com

vulkan.zdruzenie@gmail.com

Mikóczi Ferenc - Vulkán Társulás, elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vulkantarsulas.blog.hu/api/trackback/id/tr8813551725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Vulkán Társulás

A nagy Átalakulás

A Vulkán Társulás alapítójának, Mikóczi Ferencnek a könyvét, A nagy Átalakulást, itt tudod megrendelni!

a_nagy_atalakulas_3d.jpg

Friss topikok

  • evilwolf: Könnyű felismerni, a legtöbbje az. Több idő észrevenni a rendesebbjét. (2018.10.24. 16:38) Hogyan ismered fel a kétszínű embert?
  • Dzsontra Volta: Kevés helyet szeretek annyira a világon, mint Reykjavíkot, amikor először véletlenül oda keveredte... (2017.08.29. 21:29) Miért nem drogoznak az izlandi fiatalok?
  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Óvatosnak kell lenni, mert Cukorhegyiék gyorsan letiltják a antiliberális véleményt. (2017.08.10. 21:27) A posztolások veszélyei
  • A nagy ÁTALAKULÁS: @Krumpli Bogart: A hegycsúcsra tartva különböző úton haladhatunk, de az irány mindannyiunknak egy.... (2017.06.24. 09:14) Generációs szakadék
  • Vizilabda: A 80 -as években az ált. iskolában a szex felvilágosítás órán, amikor csak fiúk voltak jelen, nem... (2017.03.10. 11:01) Fiatalkori szexualitás
süti beállítások módosítása