Dalai Láma: A tükör 4 törvénye

Mindenki akivel találkozol – kivétel nélkül – a Dalai Láma szerint, azért jelenik meg az életedben, hogy meglásd magad benne! De mi emberek leggyakrabban inkább becsukjuk a szemünket. Attól  még a probléma ott van, hogy a fejed a homokba dugod, mint egy strucc.

tukor.jpg

A tükör 4 törvénye:

  1. Minden, amit a másikban kritizálok – ami ellen harcolok – az bennem is bennem van.

criticism_1.jpg

  1. Mindaz, amit a másik személy rajtam kritizál – és azt sértőnek találom – az nincs feldolgozva még bennem.

criticism.jpg

  1. Minden, amit a többiek kritizálnak bennem, harcolnak ellene, meg akarják változtatni – és, ha ez engem nem sért -, akkor az az ő feldolgozatlan problémájuk, tökéletlenségük, amelyet rám vetítenek, mert nem tudnak szembenézni vele önmagukban.

how-to-give-your-child-effective-feedback.jpg

  1. Minden, amit én a másikban szeretek, az bennem is megvan, magamban szeretem, mert felismerem magam a másik személyében, mivel az egylényegűségünk mutatkozik meg. Ha azt gondolod, hogy minden valaki más hibája, akkor sokat fogsz szenvedni. Amikor rájössz, hogy minden önmagadból ered, akkor megismered mind a békét, mind az örömöt.

10-completely-crazy-reasons-why-kids-were-suspended-from-school-2.jpg

Engedd meg magadnak, hogy egy új nézőpontból vizsgáld meg az életedet.

Tapasztalatból tudom, hogy rengeteg fiatal harcol önmaguk elfogadásával, amiben nagyon nagy segítséget tudunk neked nyújtani. Nincs más dolgod, mint ide kattintva jelentkezni a 2019. július 4.-7. között megrendezésre kerülő IV. Életmód Táborba. Négy nap alatt olyan tudás birtokába fogsz jutni, amivel teljesen át tudod formálni az életed. Gyere el és győződj meg róla a saját szemeddel.

Várunk Téged, csatlakozz hozzánk!

Namaste!

Mikóczi Ferenc - Vulkán Társulás, elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://vulkantarsulas.blog.hu/api/trackback/id/tr5814707042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Vulkán Társulás

A nagy Átalakulás

A Vulkán Társulás alapítójának, Mikóczi Ferencnek a könyvét, A nagy Átalakulást, itt tudod megrendelni!

a_nagy_atalakulas_3d.jpg

Friss topikok

  • evilwolf: Könnyű felismerni, a legtöbbje az. Több idő észrevenni a rendesebbjét. (2018.10.24. 16:38) Hogyan ismered fel a kétszínű embert?
  • Dzsontra Volta: Kevés helyet szeretek annyira a világon, mint Reykjavíkot, amikor először véletlenül oda keveredte... (2017.08.29. 21:29) Miért nem drogoznak az izlandi fiatalok?
  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Óvatosnak kell lenni, mert Cukorhegyiék gyorsan letiltják a antiliberális véleményt. (2017.08.10. 21:27) A posztolások veszélyei
  • A nagy ÁTALAKULÁS: @Krumpli Bogart: A hegycsúcsra tartva különböző úton haladhatunk, de az irány mindannyiunknak egy.... (2017.06.24. 09:14) Generációs szakadék
  • Vizilabda: A 80 -as években az ált. iskolában a szex felvilágosítás órán, amikor csak fiúk voltak jelen, nem... (2017.03.10. 11:01) Fiatalkori szexualitás
süti beállítások módosítása