Vulkán Társulás - egy más nézőpont
Interjúk élőben

 interju_dec_20.jpg

A blogunkon már több bejegyzésemben leírtam a küldetésünket. Foglalkoztam azzal, hogy mit tudunk adni a fiatal generációnak és milyen felismerések születtek a programjainkon, előadásainkon. A Facebook oldalunkon láthatsz több videót, amelyben a II. Életmód Táborban részt vett fiatalok mesélnek az élményeikről, tapasztalataikról.

Nagy öröm a számomra, amikor a felvételeken látom a csillogó szemeket és a mosolyokat. Az előadásaink után, a diákoktól, tanároktól kapott megható üzeneteket olvasva pedig nemegyszer még az én szemem is könnybe lábad. De ha olvasol a rendezvényeinkről vagy megnézed az ott készült felvételeket, nem biztos, hogy teljes mértékben átmegy az üzenet.

Ezért elhatároztam, hogy 2017. december 20-án, a "Félsz vagy Élsz?" motivációs előadásomon még egy különlegességgel készülök neked. Egész pontosan nem is eggyel.

1_kep_1.jpg

A színpadon élőben, egy interjú keretében az Életmód Táborban és az Élményfutás Csapatban versenyen részt vevő diákok, tanárok, szülök és szervezők mondják el neked, mindazt, amit a Vulkán Társulás rejt magában. A saját tapasztalataikat, felismeréseiket, élményeiket mesélik el. Amit eddig csak felvételeken láttál, vagy a cikkeinkben olvastál, most élőben láthatod és hallhatod. Mégpedig olyan emberek szájából, akik a saját bőrükön tapasztalták egy Vulkán rendezvény utáni pozitív Átalakulást.  

Jól hangzik, igaz?

Én nagyon büszke vagyok a fantasztikus fiataljainkra és hálás vagyok a segítőinknek, akik nélkül nem tudtuk volna ilyen színvonalon megvalósítani a kitűzött céljainkat. És külön öröm, hogy most nekik adhatok lehetőséget a színpadon.

1_2.jpg

Neked pedig garantálom, hogy olyan élményekkel leszel gazdagabb, ami segíthet, hogy elhagyd a halogatást és bátran merj elindulni a saját utadon. Talán eddig bele sem gondoltam, hogy csak egy apró lépés választ el attól, hogy azt az életet éld, amit megálmodtál magadnak. És ezúttal nem csak tőlem fogod hallani, hanem olyan emberektől, akik már elindultak és rövid idő alatt nagyszerű eredményeket értek el.

Ha tudni akarod, hogy nekik mi adta meg a lökést és mivel lettek gazdagabbak egy-egy, a Vulkán Társulás által rendezett program után, akkor csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz, eljössz 2017. december 20-án a dunaszerdahelyi Hotel Thermába és meghallgatsz egy másik nézőpontot.

Mi nagy szeretettel várunk!

Namaste!

Mikóczi Ferenc - Vulkán Társulás, elnök 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vulkantarsulas.blog.hu/api/trackback/id/tr9713509543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Vulkán Társulás

A nagy Átalakulás

A Vulkán Társulás alapítójának, Mikóczi Ferencnek a könyvét, A nagy Átalakulást, itt tudod megrendelni!

a_nagy_atalakulas_3d.jpg

Friss topikok

  • evilwolf: Könnyű felismerni, a legtöbbje az. Több idő észrevenni a rendesebbjét. (2018.10.24. 16:38) Hogyan ismered fel a kétszínű embert?
  • Dzsontra Volta: Kevés helyet szeretek annyira a világon, mint Reykjavíkot, amikor először véletlenül oda keveredte... (2017.08.29. 21:29) Miért nem drogoznak az izlandi fiatalok?
  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Óvatosnak kell lenni, mert Cukorhegyiék gyorsan letiltják a antiliberális véleményt. (2017.08.10. 21:27) A posztolások veszélyei
  • A nagy ÁTALAKULÁS: @Krumpli Bogart: A hegycsúcsra tartva különböző úton haladhatunk, de az irány mindannyiunknak egy.... (2017.06.24. 09:14) Generációs szakadék
  • Vizilabda: A 80 -as években az ált. iskolában a szex felvilágosítás órán, amikor csak fiúk voltak jelen, nem... (2017.03.10. 11:01) Fiatalkori szexualitás
süti beállítások módosítása