A Vulkán Társulás lelke
Akik nélkül nem jöhetett volna létre a III. Életmód Tábor

2018. július 8-án egy napsütéses vasárnap délután bezárta a kapuit a III. Életmód Tábor. Fájó szívvel, könnyek között búcsúztunk el a fantasztikus kis Táborlakóinktól. Az arcokon könny folyt le, a szívünk és lelkünk mégis szárnyalt a megszámlálhatatlan pozitív érzéstél és az életre szóló csodálatos emléktől.

vulkan_lelke.jpg

Pompás érzés volt újra látni a szép számban visszatérő és újonnan érkező fiataljainkat. Viszont ahhoz, hogy az álmunkat sikerült megvalósítanunk hatalmas köszönettel tartozunk annak a támogató közösségnek, akik segítették a munkánkat. 

A nagylelkű, önzetlen segítségükért az a legkevesebb, ha egy bejegyzésben név szerint is kiemeljük azokat a barátainkat, akik példaértékű hozzáállásukkal segítették a munkánkat és ezáltal a fiatal, felnövekvő generációt.

Kezdjük a sort a határon túlról érkező barátainkkal. Nagyon köszönjük a magyarországi Pénzmágnes Alapítvány segítségét, akik bemutatták a fiataloknak a Cashflow 101 stimulációs táblajátékot. A csapat egy lelkes fiatal brigáddal érkezett, akik a pénzügyi intelligencia megismertetése mellett csapatvezetőként is kiemelkedő munkát végeztek.

Szívből köszönjük a segítséget Farkas Boglárkának, Nagy Nikolettnek, a Faddi testvéreknek Adriennek és Krisztiánnak, Császár Zsoltnak, Fekete Szabolcsnak, Szécsi Árpádnak és végül, de nem utolsó sorban a Pénzmágnes Alapítvány tapasztalt és szakképzett vezetőjének Patvaros Istvánnak.

Egyelőre Magyarországon maradva őszinte hálával tartozunk Walkó Árpádnak, hogy csapatvezetőként segítette és támogatta a fiatal generációt. Szívből köszönjük!

Szintén Magyarországról támogatta a munkánkat barátom és kritikusom Kiss Norbert Tamás valamint párja Kiss Réka és egész családja. Norbert könyvadományokkal járult hozzá a táborozóink fejlődéséhez, míg Réka csodálatos kézzel készített szövet nyakláncokkal és karkötőkkel varázsolta színesebbé a Táborunkat. Szívből köszönjük!

Az országhatár túloldalán maradva, viszont ezúttal Ausztriából, a legmesszebbről érkező barátainkat és támogatóinkat szeretném bemutatni, a Koszter családod. Tibor, párja Gabi a két lányukkal egész a német határtól érkeztek, hogy csapatvezetőként segítsék a III. Életmód Tábort és egy nagylelkű adománnyal is támogatták a fiatalokat. Szívből köszönjük!

Most pedig térjünk vissza a felvidékre és engedjétek meg, hogy külön-külön bemutassam azokat a barátaimat, akik a kezdetektől mellettünk állnak és egy stabil alapot biztosítanak a Vulkán Társulás működéséhez.

Mazács Ádám és Csaplár Szilvia mind a három napon aktívan kivették a részüket a munkából. Ádám, a fiatal vállalkozó lényeglátásával és rendszer-szemléletével, míg a pályakezdő tanító néni Szilvia csapatvezetőként vállalt aktív szerepet abban, hogy a gyermekek arcon mindig mosolyt láthattunk. Szívből köszönjük!

Kifer Márk barátomnak köszönjük, hogy a zene biztosításával gondoskodott róla, hogy mindig legyen mire ropni a táncot. Emellett Márk még a Cashflow játék levezetésében is besegített. Szívből köszönjük!

mark_ildiko.jpg

Kovács Sándor újonnan csatlakozott kis csapatunkhoz, a nyitottságának és megfigyelőképességének köszönhetően nagyban hozzájárult a gyermekek kibontakozásához. Szívből köszönjük!

Both Attila, gyerekkori barátom a tavalyi évben csatlakozott hozzánk és azóta lelkesen részt vesz és segít nekünk a rendezvényeinken. Attila neve ismerős lehet, ha olvastad A nagy Átalakulás című könyvemet. Ezúttal viszont már a fia Both Tamás is bekerült az önkénteseink táborába. Tamás a tavalyi évben még táborozóként jött el hozzánk. Akkor megosztotta velem, hogy a jövőben csatlakozni szeretne hozzánk, így segítve a fiatalokat, hogy amit ő tanult, azt átadja a következő generációnak. Szívből köszönjük!

Kollégámnak Tibornak szívből köszönöm a III. Életmód Tábor szervezésében nyújtott segítségét.

Természetesen egy igazi Vulkán rendezvényről nem hiányozhatnak a finom ételek és a többszöri sorbanállás. A konyhai mesterszakács csapat tagjai: Kiss János, Matus Olga, Matus Ferenc és lányuk Matus Balkó Olga valamint Žižlavská Kristína. Szívből köszönjük!

A III. Életmód Tábor nem valósulhatott volna meg azon támogatóink nélkül, akik különböző forrásokat biztosítottak a számunkra. Szívből köszönjük Vicsápi Natáliának a gyermekek szállításának biztosítását, Dósa Szilárdnak a Carnegie Principle család oszlopos tagjának a könyveket és a nagylelkű adományt, a nagymegyeri Kereskedelmi Akadémiának a kivetítő biztosítását. Továbbá szívből köszönjük az Egri Pékségnek, a Mecom Group és a METRO Cash & Carry vállalatoknak a konyhai alapanyagok beszállítását. És Koncz Benedeknek a felajánlott adományt.

A III. Életmód Tábor helyszínét ezúttal is a királyfiakarcsai Petőfi Baráti Társulás biztosította a számunkra. Szívből köszönjük Erdős Péternek és az egész Petőfi Baráti Társulásnak az önzetlen támogatásukat.

Végül, de nem utolsó sorban a legnagyobb köszönettel a családomnak, a páromnak Ildikónak és lányomnak Krisztinának tartozom. A családom az én biztos hátterem, akik feltöltenek. Nagyon hálás vagyok, hogy velük együtt dolgozhatok a Vulkán Társuláson belül is és rendületlenül hisznek a célunkban.

tamogatok_iii_et_blog.jpg

Nagyszerű érzés újra leírni és olvasni a támogatóink nevét. Lépésről lépésre építjük a törzset, itt a Csallóköz szívében. Egy olyan közösséget hozunk létre, akik szívvel lélekkel támogatják a fiatalokat. Elhozzuk ide a tudást, hogy ne kelljen külföldre menniük, hanem itt, a szülőföldjükön érjenek el nagy sikereset.

Ha szeretnél hozzánk csatlakozni és részt venni egy boldog jövő alapjainak letételében, akkor keress meg minket bátran!

A cikkem végén mi más is állhatna, mint a III. Életmód Tábor mottója:

Okos vagyok! Ügyes vagyok!

Napról napra jobban vagyok!

Namaste!

Mikóczi Ferenc - Vulkán Társulás, elnök 

A bejegyzés trackback címe:

https://vulkantarsulas.blog.hu/api/trackback/id/tr6814102259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Vulkán Társulás

A nagy Átalakulás

A Vulkán Társulás alapítójának, Mikóczi Ferencnek a könyvét, A nagy Átalakulást, itt tudod megrendelni!

a_nagy_atalakulas_3d.jpg

Friss topikok

  • evilwolf: Könnyű felismerni, a legtöbbje az. Több idő észrevenni a rendesebbjét. (2018.10.24. 16:38) Hogyan ismered fel a kétszínű embert?
  • Dzsontra Volta: Kevés helyet szeretek annyira a világon, mint Reykjavíkot, amikor először véletlenül oda keveredte... (2017.08.29. 21:29) Miért nem drogoznak az izlandi fiatalok?
  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Óvatosnak kell lenni, mert Cukorhegyiék gyorsan letiltják a antiliberális véleményt. (2017.08.10. 21:27) A posztolások veszélyei
  • A nagy ÁTALAKULÁS: @Krumpli Bogart: A hegycsúcsra tartva különböző úton haladhatunk, de az irány mindannyiunknak egy.... (2017.06.24. 09:14) Generációs szakadék
  • Vizilabda: A 80 -as években az ált. iskolában a szex felvilágosítás órán, amikor csak fiúk voltak jelen, nem... (2017.03.10. 11:01) Fiatalkori szexualitás
süti beállítások módosítása