Harmadszor is Motivátor!

Szeretnéd tudni, hogy miért nem működik a vonzás törvénye a legtöbb embernek? Vajon milyen hatása van a bántó szavaknak a gyermeki lélekre? Mit tud adni az Életmód Tábor a felnövekvő generációnak? Ezekre a kérdésekre egy helyen megkaphatod a választ!

3_motivator.jpg

Nagy örömmel jelentem, hogy 2019. januárjában harmadik alkalommal is megjelent a Vulkán Társulás éves kiadványa, a Motivátor magazin. Felettébb boldog vagyok, hogy a Vulkán esszenciáját fizikailag is a saját kezemben tarthatom, ráadásul már a harmadik számát. Hosszú, kalandos és rengeteg csodás élménnyel gazdag út vezetett el idáig.

2016-ban, az első Életmód Tábor és az Élményfutás után azon gondolkodtam, hogyan tudnánk még több embert megismertetni az alapítványunk munkájával. Ekkor már volt Facebook oldalunk, viszont szerettem volna, hogy kézzel fogható formában is eljusson az üzenetünk a fiatalokhoz, szülőkhöz, tanárokhoz. Így adta magát az ötlet, hogy készítsünk egy magazint.

3_magazin.jpg

Már akkor sok élménnyel, tanítással és elmondásra váró történettel rendelkeztünk, ezért témákban nem szenvedtünk hiányt. Pár hónap alatt el is készültünk és 2017 januárjában megjelent a Motivátor első száma. Rövid időn belül számtalan pozitív visszajelzést kaptunk szülőktől, pedagógusoktól, diákoktól és az akkori mentoromtól Pongor-Juhász Attilától. Amit a legtöbben megemlítettek, hogy ez egy egyedálló kiadvány, és nem csak Magyarországon vagy a Felvidéken.

Ezek után nem volt kérdés, hogy lesz folytatás, mert ezzel is értéket tudunk adni az embereknek. Hiszen ha csak egy embernek is tudnak segíteni a cikkeink, hogy az élete pozitív irányba terelődjön, akkor már megérte az összes befektetett időt, pénzt, energiát.

tartalom_mot_3.jpg

Ezt az utat folytatva, a Vulkán Társulás szellemiségének jegyében jutottunk el a mai bejegyzésem kulcsmomentumához, a harmadik számhoz. Nehéz szavakkal leírni azokat az érzéseket, amik kavarognak bennem. Főleg a lapokról visszaköszönő tehetségeink önfeledt és boldog mosolyait látva. Mindegyikükről hosszasan tudnék írni, hogy milyen nagy eredményeket értek el és mennyire büszkék vagyunk rájuk. Nem beszélve az önkénteseinkről, barátainkról, akik idejüket feláldozva önzetlenül segítették munkánkat az egész év során.

A Motivátor is ebben a szellemben született. Azért jött létre, hogy másoknak segítsen. Nem állítom, hogyha megveszed, akkor megváltoztatja az életed, de abban biztos vagyok, hogy nagy lökést ad a fejlődésedhez. Ráadásul a magazin árával támogatod a fiatal, tehetséges generációt, mert az eddigiekhez hasonlóan a III. Motivátor eladásából származó teljes bevételt a 2019-es rendezvényeink, köztük a július 4.-7. közötti négynapos IV. Életmód Tábor, szervezésére fordítjuk. Ebben az évben újabb szintet lépünk és megrázzuk az egész Csallóközt.

vizio.jpg

Ha szeretnél rendelni a Vulkán Motivátor magazinból, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot.

Ezúton is szívből köszönjük a csodálatos kivitelezést és grafikai munkát Szendrődi Zoltánnak!

Neked pedig köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzésem. Ha szeretnél még többet megtudni a Vulkán Társulás munkájáról, céljairól, akkor kövess minket a Facebookon és nyugodt szívvel vedd fel velünk a kapcsolatot.

Namaste!

Mikóczi Ferenc - Vulkán Társulás, elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://vulkantarsulas.blog.hu/api/trackback/id/tr8714595272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Vulkán Társulás

A nagy Átalakulás

A Vulkán Társulás alapítójának, Mikóczi Ferencnek a könyvét, A nagy Átalakulást, itt tudod megrendelni!

a_nagy_atalakulas_3d.jpg

Friss topikok

  • evilwolf: Könnyű felismerni, a legtöbbje az. Több idő észrevenni a rendesebbjét. (2018.10.24. 16:38) Hogyan ismered fel a kétszínű embert?
  • Dzsontra Volta: Kevés helyet szeretek annyira a világon, mint Reykjavíkot, amikor először véletlenül oda keveredte... (2017.08.29. 21:29) Miért nem drogoznak az izlandi fiatalok?
  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Óvatosnak kell lenni, mert Cukorhegyiék gyorsan letiltják a antiliberális véleményt. (2017.08.10. 21:27) A posztolások veszélyei
  • A nagy ÁTALAKULÁS: @Krumpli Bogart: A hegycsúcsra tartva különböző úton haladhatunk, de az irány mindannyiunknak egy.... (2017.06.24. 09:14) Generációs szakadék
  • Vizilabda: A 80 -as években az ált. iskolában a szex felvilágosítás órán, amikor csak fiúk voltak jelen, nem... (2017.03.10. 11:01) Fiatalkori szexualitás
süti beállítások módosítása