Horváth Kitti: A IV. Életmód Tábor

Szeretek írni, főleg, ha olyan témáról kell, amit szeretek, ami érdekel, amitől belül egy bizsergést érzek. Onnan tudom, hogy rátaláltam a tökéletesre, hogy egyszerűen megállás nélkül tudok beszélni róla.

kitti_tabor.jpg
2019.július első hete, a nyári szünet kezdete, de valami egészen másé is. Ismét megnyitotta kapuit a Vulkán Életmód Tábor, melynek célja a fiatalok segítése, na és persze a jó szórakozás!

42 ifjú és "öreg" táborozó csapatokba vergődve mérték össze ereiket, egymást segítve, támogatva. A napokban a régi lovasok segítettek az újaknak abban, hogy kinyílva, mint a tubarózsa, kilépjenek a komfort zónájukból, érezzék jól magukat és bátran legyenek azok, akik. Mindenki megtalálhatta és megismerhette a tehetségét a játékok, előadások és foglalkozások során, amit a visszajelzések alapján minden táborlakó nagyon élvezett. Sosem bántottuk vagy hurrogtuk le a másikat, támogattuk egymást kedves szavakkal vagy épp vastapssal!

Mint mindenhol, akadtak problémák itt is, amik kissé lehangolták a társaságot, de mint a hullámvasútnál, a mélypont után megindultunk újra felfelé!

jo.jpg

Kipróbálhattuk milyen is egy csoport vezető, egy játékvezető bőrébe bújni szerepcsere formájábanamit úgy a felnőttek, úgy a gyerekek is nagyon élveztek. Ráébresztett ez a játék, hogy amíg a másik felé elvárásaink vannak nem képzeljük bele magunkat a másik helyzetébe.

Megtanultuk, hogy csapatban mindig jobb dolgozni és mindenki ötletére nyitottnak kell lenni! Azt, hogy a kudarcból mindig tanulni lehet és a sikertelenség nem egyenlő a bukással, tapasztalni kell, felállni és tovább menni. Megtapasztaltuk milyen az, amikor az álmainkat fizikai formába öltve kicsit még közelibbnek, még valósabbnak láthatjuk álomtabló formájában.

kitti.jpg

De talán mégis az volt a legnagyobb tanítás, hogy minden családban akadnak problémák, a miénk, a Tábor egy nagy család és minden probléma megoldható odafigyeléssel, kitartással, beszélgetéssel és a legfontosabbal, szeretettel!

Horváth Kitti

Szívből köszönjük Kittinek a csodálatos beszámolót a IV. Életmód Táborról. Nagyon sok boldogságot, sikert kívánunk és nagy szeretettel várunk vissza közénk! Számunkra nagyon sokat jelentenek ezek a visszajelzések, mert tovább erősítik a hitünket abban, hogy a felnövekvő generációnak szüksége van a Vulkán Társulás által nyújtott tudásra. A társadalmunknak pedig szüksége van a Kittihez hasonló nagyszerű fiatalokra, hiszen ők a szikla, amelyre a szebb jövő épül. Köszönjük!

Szívből köszönjük a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-től kapott támogatást, amivel hozzájárult a IV. Életmód Tábor megvalósulásához.

kormany_tamogatas.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vulkantarsulas.blog.hu/api/trackback/id/tr3614939538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Vulkán Társulás

A nagy Átalakulás

A Vulkán Társulás alapítójának, Mikóczi Ferencnek a könyvét, A nagy Átalakulást, itt tudod megrendelni!

a_nagy_atalakulas_3d.jpg

Friss topikok

  • evilwolf: Könnyű felismerni, a legtöbbje az. Több idő észrevenni a rendesebbjét. (2018.10.24. 16:38) Hogyan ismered fel a kétszínű embert?
  • Dzsontra Volta: Kevés helyet szeretek annyira a világon, mint Reykjavíkot, amikor először véletlenül oda keveredte... (2017.08.29. 21:29) Miért nem drogoznak az izlandi fiatalok?
  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Óvatosnak kell lenni, mert Cukorhegyiék gyorsan letiltják a antiliberális véleményt. (2017.08.10. 21:27) A posztolások veszélyei
  • A nagy ÁTALAKULÁS: @Krumpli Bogart: A hegycsúcsra tartva különböző úton haladhatunk, de az irány mindannyiunknak egy.... (2017.06.24. 09:14) Generációs szakadék
  • Vizilabda: A 80 -as években az ált. iskolában a szex felvilágosítás órán, amikor csak fiúk voltak jelen, nem... (2017.03.10. 11:01) Fiatalkori szexualitás
süti beállítások módosítása