Szívből köszönjük!
III. Élményfutás Csapatban

2018. szeptember 22-én ismét életre hívtuk a III. Élményfutás Csapatban terepfutó versenyünket. Hatalmas boldogsággal tölt el, hogy két hónappal a III. Életmód Tábor után újból együtt lehettünk és egy sporttal, játékkal, szórakozással teli napot töltöttünk együtt.

koszonjuk.jpg

Ahhoz, hogy a kitűzött célunkat ismét meg tudtuk valósítani hatalmas köszönettel tartozunk annak a támogató közösségnek, akik segítették a munkánkat.

Úgy gondoljuk, hogy a szívből jövő nagylelkű, önzetlen segítségükért a legkevesebb, hogy név szerint is kiemeljük azokat a barátainkat, akik példaértékű hozzáállásukkal segítették a munkánkat és ezáltal a fiatal, felnövekvő generációt.

Szokásunkhoz híven ismét a külföldről érkezett barátainkkal kezdem a felsorolást. Nagyon köszönjük a magyarországi Pénzmágnes Alapítvány segítségét, akik levezették a délutáni Cashflow játékot. A Cashflow Mágnes csapata egy lelkes kis brigáddal érkezett, akik megismertették a fiatalokkal a pénzügyi alapfogalmakat és levezették a játékot, amit nagyon élveztek a résztvevők. A csapat tagjai: Patvaros István, Farkas Boglárka, Császár Zsolt és Szécsi ÁrpádKöszönjük! 

Szintén Magyarországról érkezett Vasánszki Ágnes. Ágnes tavaly már részt vett a II. Élményfutáson, és ezúttal is a segítségünkre volt a verseny zavartalan lebonyolításban. Köszönjük!

A tavalyi évhez hasonlóan most is velünk tartott Koszter Tibor és párja Gabi, akik az egész családjukkal Ausztriából a német határtól érkeztek. A verseny felügyelete mellett a Koszter család egy nagylelkű adománnyal is támogatták a fiatalokat. Köszönjük!

nevtelen.jpg

Szívből köszönöm a segítséget a dunaszerdahelyi Mastermind csapatom tagjainak, Benes Mónikának, Kifer Márknak, Mazács Ádámnak és párjának Csaplár Szilviának. Az önzetlenségüknek köszönhetően zökkenőmentesen teljesítették a kis futóink a versenyt. Márknak külön köszönjük a zene biztosítását, emellett még a Cashflow játék levezetésében is besegített. Köszönjük!

A 2017-es Életmód Tábor óta minden alkalommal segíti a munkánkat gyerekkori barátom Both Attila (Attila neve ismerős lehet A nagy Átalakulás című könyvemből), és ettől az évtől már a fia Tamás is operatőrként - lásd az eredményt - erősíti a Vulkán csapatát. Köszönjük!

Nagyon hálásak vagyunk a Bősi Futóklub tagjainak Király Mátyásnak, Horváth Eriknek és Képesi Attilának, hogy az egész napos elfoglaltságuk mellett időt szakítottak rá, hogy részt vegyenek versenyen és segítsék, motiválják a kis sportolóinkat. Köszönjük!

Természetesen egy igazi Vulkán rendezvényről sem hiányozhatnak a finom ételek. A konyhai mesterszakács csapat tagjai: Kiss János és Kovács Sándor. Köszönjük!

A kollégámnak Tibornak köszönöm a "gépházban" nyújtott önzetlen, lelkes segítségét.

A III. Élményfutás Csapatban helyszínét ezúttal is a királyfiakarcsai Petőfi Baráti Társulás biztosította a számunkra. Szívből köszönjük Erdős Péternek és az egész Petőfi Baráti Társulásnak az önzetlen támogatásukat.

42434616_150501139224581_3312650757202771968_n.jpgKülön köszönet a dunaszerdahelyi Kodály Zoltán Alapiskolának, akik biztosították a kivetítőt az előadáshoz, valamint a METRO Cash & Carry vállalatnak, Vörös Ernőnek és Kelemen Gitának a konyhai alapanyagok beszállítását.

A legnagyobb köszönettel a családomnak, a páromnak Ildikónak, a fiamnak Ferencnek és lányomnak Krisztinának tartozom. A családom az én biztos hátterem, akik feltöltenek. Nagyon hálás vagyok, hogy velük együtt dolgozhatok a Vulkán Társuláson belül is, és rendületlenül hisznek a célunkban. Krisztinának pedig külön gratulálok, hogy első alkalommal moderátorként egyedül vezetett le egy Cashflow 101 játékot. Szívből köszönöm!

Felemelő érzés újra leírni és olvasni a támogatóink nevét. A segítségetekkel lépésről lépésre építjük a törzset, itt a Csallóköz szívében. Egy olyan közösséget, egy családi kört hozunk létre, akik szívvel lélekkel támogatják a fiatalokat. Elhozzuk ide a tudást, hogy ne kelljen külföldre menniük, hanem itt, a szülőföldjükön érjenek el nagy sikereket.

Ha te is szeretnél hozzánk csatlakozni és részt venni egy boldog jövő alapjainak letételében, akár önkéntesként, szervezőként, vagy támogatóként, akkor keress meg minket bátran és kövess minket a Facebookon!

Az utunk elején vagyunk, de hatalmasak a céljaink. Ehhez viszont nekünk is szükségünk van olyan emberek segítségére, támogatására, akik a szívükön viselik gyermekeink jövőjét és boldogságát. Ha te is részesévé akarsz válni a közösségünknek és önzetlenül segíteni a tehetséges fiatalokat, akkor nagyon nagy örömmel várjuk a jelentkezésed. Rajtunk áll, hogy milyen jövőt adunk a gyermekeinknek.

Namaste!

Mikóczi Ferenc - Vulkán Társulás, elnök  

A bejegyzés trackback címe:

https://vulkantarsulas.blog.hu/api/trackback/id/tr3814259537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Vulkán Társulás

A nagy Átalakulás

A Vulkán Társulás alapítójának, Mikóczi Ferencnek a könyvét, A nagy Átalakulást, itt tudod megrendelni!

a_nagy_atalakulas_3d.jpg

Friss topikok

  • evilwolf: Könnyű felismerni, a legtöbbje az. Több idő észrevenni a rendesebbjét. (2018.10.24. 16:38) Hogyan ismered fel a kétszínű embert?
  • Dzsontra Volta: Kevés helyet szeretek annyira a világon, mint Reykjavíkot, amikor először véletlenül oda keveredte... (2017.08.29. 21:29) Miért nem drogoznak az izlandi fiatalok?
  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Óvatosnak kell lenni, mert Cukorhegyiék gyorsan letiltják a antiliberális véleményt. (2017.08.10. 21:27) A posztolások veszélyei
  • A nagy ÁTALAKULÁS: @Krumpli Bogart: A hegycsúcsra tartva különböző úton haladhatunk, de az irány mindannyiunknak egy.... (2017.06.24. 09:14) Generációs szakadék
  • Vizilabda: A 80 -as években az ált. iskolában a szex felvilágosítás órán, amikor csak fiúk voltak jelen, nem... (2017.03.10. 11:01) Fiatalkori szexualitás
süti beállítások módosítása